Akupunktur kan hjælpe dig i hverdagen

Akupunktur kommer oprindeligt fra det fjerne østen, men er efterhånden blevet kendt af de fleste i den vestlige verden. Denne alternative form for behandling kan både hjælpe mod og forebygge mange forskellige tilstande og lidelser. Lider du af muskelsmerter? Hovedpiner? Migræne? Eller generel ubalance i kroppen? Så kan akupunktur være vejen frem for dig. Læs med i denne artikel og find ud af mere om, hvordan akupunktur kan hjælpe dig i hverdagen. 

Klassisk og moderne akupunktur 

Der findes flere former for akupunktur, som hjælper på forskellige ubalancer i kroppen. Klassisk akupunktur bygger på flere tusinde års erfaringer og har fokus på energibaner i kroppen. Det er derfor tætrelateret til zoneterapi. 

Moderne akupunktur er meget effektivt mod alle slags smerter i kroppen. Det er en metode, der virker gennem hjernen. Den er opfundet af John Boel, som er en stor inspiration for mange behandlere, der benytter akupunktur i hverdagen. 

Sådan hjælper akupunktur dig i hverdagen

Akupunktur benyttes primært til at afhjælpe muskel- og ledsmerter, hovedpiner og migræner. Men behandlingsmetoden kan også benyttes til at afhjælpe andre problemer som f.eks. kvalme eller hedeture, der kan være relateret til forskellige sygdomme. 

Få akupunktur i Thisted 

Søger du en dygtig behandler i det nordjyske, som kan give dig et effektivt behandlingsprogram med akupunktur? Stærk Helse holder til i Thisted. Her tilbyder de behandlinger som zoneterapi, sportsmassage og både klassisk og moderne akupunktur. 

Klinikken består af et stærkt hold af dygtige behandlere, nemlig Lonni og Mogens Stærk. Ægteparret har flere uddannelser bag sig inden for både det holistiske og det sundhedsfaglige. Lonni varetager alle behandlinger, der kan være med til at genoprette balancen i kroppen, f.eks. den unikke TZ behandling, som hun selv har udviklet. Mogens står for akupunktur og forskellige typer massage. 

Vil du afprøve akupunktur i Thisted? Evt. i kombination med andre behandlingsformer? Så skal du læse mere om Stærk Helse på deres hjemmeside.

Lukket for kommentarer.