Bananpandekager er den perfekte snack, når du er sulten for sjov

Kender du det, at du sidder derhjemme i sofaen om aftenen, og du bare virkelig har lyst til noget sødt? På den anden side gider du heller ikke at skulle ud af døren for at købe noget. I det tilfælde – og i mange andre – kan det være din redning, at du laver bananpandekager. Det er en supernem og lækker form for pandekager at lave. Du vil typisk have ingredienserne i dit køkken, hvilket gør, at du ikke behøver at gå ud for at købe ind. Du kan bare gå ud i køkkenet og gå i gang. I løbet af en halv time vil du have en stak lækre pandekager, som du kan nyde sammen med familien. 

Det behøver ikke at være en hindring for dig, at du ikke ved, hvordan du skal lave pandekagerne, eller at du aldrig har prøvet det før. Du kan nemlig finde opskriften via nettet, og det er supernemt for dig at lave dem. Du kan for eksempel gå ind på en online kogebog som dk-kogebogen.dk. Der har de mange forskellige former for pandekageopskrifter at vælge imellem, og så vælger du bare den med bananer i. 

Bananer er typisk noget, som alle har i deres hjem. Derfor er de også super gode for dig at lave dessert af, når trangen lige kommer over dig. Udover bananerne skal du bruge helt almindelige ingredienser som sukker, mel, æg og mælk. Det er også noget, der findes i ethvert velassorteret køkken. Hvis du ikke har det stående til daglig, bør du virkelig overveje det, da det kan redde dig ud af mange snackkriser. 

Udover de ovennævnte ingredienser skal du også bruge bagepulver og salt. Salt er med garanti noget, som du har i dit køkken. Har du ikke bagepulver, bør du købe en dåse, næste gang du handler. Det kan holde sig i lang tid, så selvom du ikke bruger det tit, vil du have glæde af, at det er på hylden, når du får lyst til bananpandekager.