Derfor bør du bruge en boligadvokat

Går du og overvejer at købe hus? Uanset om det er første gang eller du efterhånden er en veteran på boligmarkedet, vil du kunne få gavn af en boligadvokat i alle – eller i hvert fald i nogle dele – af købsprocessen. Det er nemlig de færreste, som er erfarne i at forhandle om prisen, eller ved hvordan man undersøger lokalplaner fra kommunen. Og begge dele kan påvirke din lyst til at købe ejendommen både positivt og negativt.

Og det er blot et par af de ting, du kan bruge boligadvokaten til.

De kan hjælpe med at beskytte din partner

Det kan jo tænkes, at du har planer om at købe hus, men at din samlever for den ene eller den anden grund ikke skal stå på kontrakten. Det sætter dem også i risiko, hvis der skulle ske dig noget. Heldigvis kan du nemt løse det, med hjælp fra din boligadvokat. De kan nemlig hjælpe med at lave et testamente, som sikre at vedkommende kan blive boende i huset. Det kan enten være i en bestemt periode eller resten af livet, afhængig af hvad du forudser, der vil være behov for. Hvis du vil vide mere kan du evt. søge på eBoligadvokat og få mere at vide.

Forhandling af pris

De færreste danskere er glade for at forhandle om prisen. Det er ikke rigtig noget vi gør os i, men lige ved bolighandel er det meget normalt af forhandle om prisen. Men den manglende erfaring kan vise sig at være en udfordring, især hvis du også har forelsket dig i huset. Det giver nemlig et dårlig udgangspunkt for at forhandle. Heldigvis kan en boligadvokat forhandle for dig.

Hvis du derimod gerne selv vil forhandle, kan du lave et forbehold i købskontakten, som sikrer, at den kun er gyldig, hvis boligadvokaten har godkendt aftalen. Så er du sikker på ikke at blive snydt.

Leave a Comment