Få det perfekte tandsæt med Invisalign

Har du fået et skævt smil med alderen – og er det ikke på den charmerende måde? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Skæve tænder? Intet problem!

Måske tror du at du skal være dømt til at fremvise et skævt tandsæt hver eneste gang du taler eller smiler – for tid og evighed. Dette kan godt være trist at tænke på, især hvis du går op i dit udseende og gerne vil fremstå snorlige og knivskarp. Men du kan være ganske rolig.

Det kan nemlig sagtens lade sig gøre for voksne at få rettet deres tænder. Det betyder at du, selv om du er ude over din første ungdom, kan komme i besiddelse af en strålende perlerad på ny – ganske som da du var i din ungdoms vår. Tænderne flytter sig nemlig gennem hele livet, hvilket er årsagen til at de er gået hen og blevet skæve.

Denne mobilitet har dog samtidig som konsekvens at tænderne kan flyttes tilbage på plads. Du kan således slippe af med dit overbid, dit underbid eller dit krydsbid, eller blot få skubbet dine skæve fortænder ind på række. Og så har du pludselig både en bedre bidfunktion og et blændende smil, takket være en relativt kortvarig procedure.

Hvordan får jeg rettet tænder i 2021?

Det kan være at du godt kender til uligheden for korrigering af tænder i en sen alder, men blot ikke ønsker at udsætte dig selv for dit barndoms traume med de fast monterede bøjler. Det er de færreste som tænker tilbage på de såkaldte togskinner med glæde og begejstring.

Men også her kan du ånde lettet op. I 2021 er det nemlig muligt at få rettet tænder ved hjælp af Invisalign – den usynlige tandbøjle. Hos en professionel tandlægeklinik som for eksempel You Smile I Smile kan du altid få hjælp til tandregulering med Invisalign. Du kan læse mere på yousmileismile.dk.