Få hjælp til at kvitte alkoholen med en alkoholbehandling

Er dit alkohol forbrug kommet derud, hvor du føler, at det har taget overhånd? Har du svært ved at klare hverdagens trængsler uden en lille opstrammer fra tid til anden, og søger du trøst på bunden af flasken, når livet bliver for svært? Finder du det endog særdeles vanskeligt at lade dit glas være tomt – og bliver du nervøs ved tanken om at skulle undvære alkohol på daglig basis? Så er der noget, der godt kunne tyde på, at du er kommet ud i et alkohol misbrug.

Hvordan kommer jeg af med min afhængighed af alkohol?

Idet at du selv er i stand til at erkende og indrømme, at der er et problem, er særdeles positivt i forhold til dine chancer for at komme ud af dit begyndende eller i gang værende misbrug. Det betyder nemlig, at din dømmekraft endnu ikke har lidt skade – noget, som ellers ofte sker for alkoholikere, når misbruget for alvor får fat.

Derfor bør du smede, mens jernet er varmt, og sørge for at opsøge professionel hjælp til afvænning. Erfaringsmæssigt vil du nemlig have en meget lille chance for selv at få succes med dette projekt, idet det kræver en indledende afrusning og afgiftning, som kan være meget svær at kommer igennem.

Hos Behandlingscenter Stien kan du få tilbud hjælp til denne afrusning under supervision af veluddannet sundhedsfagligt personale. Du vil få støtte og omsorg til at lindre dine abstinens symptomer, og du vil opleve en forvandling som begynder i det øjeblik alkoholen har forladt dit legeme. Herefter vil du blive indlogeret på centeret, hvor du skal gennemgå et behandlings forløb, som typisk har en varighed af cirka fem uger, i løbet af hvilke du vil modtage individuel terapi og deltage i gruppe samtaler.

Du kan læse mere om alkohol behandling, og kontakte Behandlingscenter Stien, på behandlingscenter-stien.dk

Lukket for kommentarer.