Få løsnet spændinger mm. med massagepistol

Betaler du jævnligt en massør i dyre domme pga. spændinger? Eller dyrker du meget sport og har ømme muskler? Måske har du prøvet en hård massagebold, et massageapperat og -stol, og intet er effektivt nok. 

En massagepistol giver dybdemassage og hjælper til øget velvære, hurtigere resitution af ømme muskler og mindre træthed. Med andre ord løsner det dine spændinger og hjælper ømme muskler, så du måske slipper af med spændingshovedpine og i det hele taget føler dig friskere. Den kan tilmed fedtreducere og opstramme huden.  

Få en dybdemassage når du ønsker det

Hvis dine spændte muskler skal slappe af, kræver det en dybdemassage, som massagepistolen giver. Den får blodcirkulationen igang og gendanner blødt væv samt reducerer hurtigt mælkesyren i musklerne. Derfor restituerer dine muskler hurtigere end normalt. 

Du kan få den fantastiske og eksklusive massagepistol leveret inden for 24-48 timer. 

To effektive og ekslusive massagepistoler

Hi5 Nova med 7 massagehoveder og en lækker kuffert, alt i eksklusivt design koster normalt 1.795 kr., men fås lige nu for 999 kr. Det er en nyudviklet massagegun til professionelle og til hjemmebrug, der kan befri dig for ømme muskler. 

HI5 Nova-1 har 7 massagehoveder og en lækker alu-kuffert, alt i ekslusivt design. Den koster normalt 1.995 kr., men er sat ned med 45 % til 1.099 kr.

De forskellige massagehovedet bruges til forskellige behov. Om du fx har ømme hænder af arbejde eller spændinger i arme af at skrive meget på tastatur. Der er forskellige “speed levels” på apparatet, så du kan styre, hvor hurtigt massagen skal gå.

Du kan også lade en anden føre apperatet, og denne person er så fri for at bruge sine hænder til at massere. Ligeledes kan du nemt give dig selv fodmassage, og hvem fristes ikke af det?

Udover massagepistol kan du på altermed.dk købe alverdens fristende og praktiske ting både til professionelle fysioterapeuter m.fl. samt til private. Du kan fx købe massagebrikse, bade- og massagesalt og fodplejestole.

 

 

 

Leave a Comment