Find en dygtig tandlæge, og bevar dit smil intakt

Du går måske – som rigtig mange andre mennesker – rundt med en konstant dårlig samvittighed over ikke at passe dine tandlæge besøg. Mindst en gang om året bør man få foretaget et rutinemæssigt eftersyn – og gerne en tilhørende dybt gående rensning – af tænder og tandkød. Det er den mest effektive måde, hvorpå du kan forebygge de mest alvorlige sygdomme i gummer, tænder og mundhule. Og samtidig kan du få råd og vejledning til vedligeholdelse af dine tænder, således at du kan have glæde af disse gennem resten af dit liv.

Hvorfor skal jeg gå til tandlægen – mine tænder ser da fine ud?

Selv om dine tænder måske ikke er på nippet til at falde ud, og dit tandkød ikke lige frem bløder eller dunker, er det alligevel en god idé med såvel forebyggende tandrensning som et grundigt og professionelt eftersyn på jævnlig basis. Der kan nemlig sagtens skjule sig forstadier til de temmelig almindelige lidelser karies (også kendt som ”huller i tænderne”) og parodontose, som du ikke selv lægger mærke til, men som tandlægen helt sikkert kan opdage.

Bliver parodontose ikke fanget i tide, kan det udvikle sig noget så forskrækkeligt. Parodontose i fuldt flor er en smertefuld tilstand, med grimme, synlige følger. Til alt held kan din tandlæge hurtigt opdage ansatser til parodontose, og således tilrettelægge et behandlingsforløb, som har til formål at holde den væmmelige lidelse i skak.

Bestil tid til tandlægen online hos PLUS1

Tandlægeklinikken PLUS1, som har til huse centralt i København lige ved Tivoli og Hovedbanegården samt i Healthcare Center Ballerup, i Rødovre Centrum og i Field’s i Ørestad tilbyder tandlæge behandlinger til aldeles rimelige priser – og med særligt hensyn til de patienter, som måske lider af tandlæge skræk, og derfor kræver lidt ekstra tid og omsorg.

Du kan booke dit tandlæge besøg online via hjemmesiden https://plus1.dk/ 

Lukket for kommentarer.