Flot og lækker emalje med maling af badekar

Er du træt af dit gamle badekar, og synes du at det optager for meget plads i dit badeværelse? Har du aldrig rigtig brugt karret til andet end brusebad, fordi det er slidt i emaljen, og derfor ulækkert at se på? Går du og overvejer at renovere badeværelset, og ved samme lejlighed at komme af med badekarret, så du i stedet kan installere en smart og plads besparende bruseniche?

Så bør du træde et skridt tilbage og tænke dig om en ekstra gang. Dit badekar repræsenterer nemlig en vis værdi, og kan sagtens gå hen og være et decideret aktiv for dit hus eller for din lejlighed.

Få sat badekarret i stand, og vind ekstra værdi til din bolig

Et badekar, som i dine øjne blot er et irritations moment, er for andre lig med luksus og velvære. Der er efterhånden langt imellem boliger, hvor badekarret er en eksisterende bestanddel i badeværelset. Og samtidig har flere og flere yngre boligkøbere fået øjnene op for de mange fordele, der ligger i at have eget badekar, hvilket betyder, at efterspørgslen på boliger med badekar overstiger udbuddet.

Dette betyder, at din bolig faktisk kan være mere værd i en salgs situation, hvis der står et lækkert og rummeligt badekar i badeværelset. Og derfor bør du beholde dit badekar – også selv om du ikke selv er typen, som sætter pris på et langt, varmt karbad.

Et badekar er luksus for travle familier

Det er der nemlig andre, der gør – nemlig de travle, fuldtids arbejdende børnefamilier. Et badekar er super praktisk, når børnene skal i bad om aftenen, og ren luksus, når de voksne skal slappe af. Er dit badekar mærket af tidens tand, bør du dog få en badekarsmaler til at sætte det i stand forud for en eventuel fremvisning, så badekarret kan fremstå strålende og indbydende. Læs mere på ny-emalje.dk

Lukket for kommentarer.