Forskellige typer terrasser til haven

12 april 2022
Steffen Petersen

advertorial

Der findes et væld af muligheder, når det kommer til terrasser, som man kan få lavet i sin have. Derfor kan det være svært at vælge hvilken man ønsker at få lavet, hvis man skal have lavet en i sin have. I dette indlæg giver et i indblik i forskellige typer terrasser, som man med god samvittighed kan overveje.

En træterrasse

Ønsker man et naturligt look, så kan man vælge at bruge træ til at lave sin terrasse. Denne løsning er blevet mere og mere populær igennem de seneste år, da mulighederne med træ er mange, og man derved kan lave en terrasse præcis som man ønsker den. Fordi man kan skære træ i de længder man ønsker, så kan man bygge terrasser store som små af træ.

Få pris på en træterrasse til din have her: https://www.kun-terrasser.dk/priser 

 

image

En terrasse med sten

Den mest traditionelle måde at lave en terrasse på, det er ved at bruge sten. På den måde kan man hurtigt og nemt lave en overflade, hvorpå man sikkert kan stille både grill og havemøbler. En terrasse af sten er perfekt, hvis man har tendens til at være mere hårdføre mod sine ting, derudover er den super let at vedligeholde, og kræver ikke nogen former for behandling, for at være indbydende i mange år.

Hvis man har en terrasse af sten, og den bliver angrebet af alger, så kan det dog være en god idé at få lavet en algebehandling på den, samtidig med, at man den renset. Ved at gøre dette, så slår man algerne ihjel, som bør anses som værende en form for ukrudt.

Konklusion

Der er flere forskellige materialer man kan få lavet en terrasse i, hvilken man foretrækker er helt op til en selv. Når man skal vælge, så er det dog vigtigt at overveje hvor den skal laves, og hvordan den skal se ud, da mulighederne med træ er større end med sten.

Flere Nyheder