Her kan du lave en lufthæveboring

Der er mange forskellige metoder, man kan bruge, når der skal bores i jorden. En af de metoder er en lufthæveboring – men hvornår er det helt præcist, at man laver denne type boring? 

Lufthæveboring er ideel, når der skal laves vandindvindinger, som er dybe. De bruges også fra Ø 200 til Ø 1000 mm og når man skal bore helt ned til omkring 500 meter i dybden. Som privatperson kan det være svært selv at vurdere, hvornår der skal vælges hvilken boring. Derfor er der også god grund til at kontakte en professionel. 

Derfor skal du kontakte et professionelt firma til boringen

Når man skal have foretaget en boring, så kræver det, at man har erfaring og viden på området. Der vil nemlig være forskellige sikkerhedsforanstaltninger, man skal tage højde for. Og det samme gælder naturligvis også i forhold til miljøet – især ved de dybere boringer. For jo tættere man kommer på grundvandet, jo mere skal man også være sikker på, at man ikke kommer til at forurene det. 

En anden grund til at hyre professionel hjælp er, at det kræver særligt udstyr til en lufthæveboring. På den måde giver det også sig selv, at det ikke er noget, man selv kan give sig i kast med. 

Her får du hjælp til en lufthæveboring

I netop denne branche så er A. Højfeldt et af de firmaer, som har solid erfaring. Det gælder både ved lufthæveboringer, men også ved både brøndboringer, tørboringer, snegleboringer, vacumboringer og sløjfninger. De kan derfor også guide en i den rigtige retning, ift. den type boring, der skal foretages – og naturligvis hvordan det gøres korrekt. 

A. Højfeldt har været i branchen i intet mindre end 91 år. Man finder derfor heller ikke en mere kompetent samarbejdspartner til at håndtere lufthæveboring, end når man hyrer dem til arbejdet med boringen. 

 

Lukket for kommentarer.