Lad malerfirma i Helsingør forestå maling af din bolig

advertorial

Når malingen på væggene i en bolig begynder at falme kan det få stuer og værelser til at fremstå nussede og snuskede. Dette forfald vil ske i løbet af mange år, og det er derfor ikke sikkert at du har lagt mærke til det.

Men hvis du for eksempel fjerner et billede, som har hængt det samme sted på væggen siden sidst boligen blev sat i stand, vil du tydeligt kunne se hvordan den del af væggen, som ikke har været beskyttet af billedet, er blevet kedelig at se på.

Inden under billedet vil farven være klar og nærmest intakt. Men rundt omkring vil solens skarpe uv stråler har bleget farven, lige som støv og partikler fra røg og madlavning vil have indlejret sig i overfladen. Og så er det på tide med en ordentlig om gang maling af vægge, lofter og indvendigt træværk i hele huset eller lejligheden.

Kan jeg selv male boligen indvendig?

Måske kvier du dig lidt ved tanken om at skulle betale en professionel maler for at svinge pensel og rulle.

Der er for så vidt heller intet i vejen for at du selv påtager dig malerarbejdet. Du skal blot være forberedt på at det sagtens kan tage flere dage, faktisk uger, hvis det skal gøres ordentligt. Og så er der for øvrigt på ingen måde tale om en gratis omgang.

Du skal selv ud og købe diverse udstyr og materialer til indvendig maling af boligen. Dette er ikke billigt. Og lægger du disse omkostninger oven i det antal timer du forventer at bruge på projektet vil det hurtigt stå klart at det bedre kan betale sig med en faglært maler – eller flere af slagsen – til hjælp.

Find din lokale maler i Helsingør

Klik ind på malerkanonen.dk og find din nærmeste maler i Helsingør.