Luksus i hverdagen med maling af badekar

Hvis du elsker wellness, men ikke har råd til at gå i spa center flere dage om ugen, bør du virkelig værdsætte dit gamle badekar. Et badekar åbner mulighed for de lækreste og mest afslappende wellness oplevelser i eget hjem.

Med et badekar i eget hjem er du ikke styret af tidsskemaer og reservationer. Du kan bruge dit badekar lige når det passer dig, og i lige så lang tid som du har lyst. Du har ikke udsigt til andre spa gæsters nøgne kroppen, og du bestemmer helt selv, om dit varme karbad skal tilsættes urter, olier eller blødgørende salte, alt efter hvilke behov du har.

Et badekar giver, med andre ord, den ultimative, personlige luksus – også selv om badekarret ikke er splinternyt. Måske har du gået og ærgret dig over det gamle, slidte badekar, de gullige plamager af aflejret okker og kalk og den ru og ucharmerende overflade, emaljen med tiden har fået visse steder. Det er dog dyrt at anskaffe et nyt badekar, og tilmed forbundet med en del besvær. Men den gode nyhed, er, at det måske slet ikke er nødvendigt. Med maling af badekar kan du få dit lækre, glatte badekar – og dermed din hjemmespa – tilbage.

Hvad er maling af badekar?

Dit badekar er på indersiden beklædt med emalje. Det er emaljen, som giver den glatte og skinnende overflade. Når emaljen bliver slidt, opstår de ru pletter og misfarvninger i denne overflade – og det er både grimt og ubehageligt. Med maling af badekar genskabes den fine emalje, således at badekarret atter bliver skinnende og indbydende. Selve proceduren med maling af badekar tager kun få timer, hvor din dygtige badekarsmaler renser karret op og påfører den nye emalje. Når denne har hærdet i et døgns tid, er badekarret flot som nyt igen. Læs mere på badekarsmaler.dk

Lukket for kommentarer.