Lyngby – find en murer til at bygge dit hus!

Mange danskere drømmer om nyt hus. Ét der er bygget helt fra bunden af. Et klassisk materiale valg til sådan et hus er mursten. Det kræver sin dygtige og erfarne murer at opføre et godt murstenshus. 

Hvor finder du sådan en i Lyngby? Kig med her og få gode råd til, hvordan du hyrer en murer til dit nybyggeri. 

Sådan vælger du murerfirma

Hvilke ting skal du overveje, inden du hyrer et murerfirma? Der er flere ting at tænke på. Nogle af dem er:

1) Tilbud og pris – hvad skal det koste? Det er en god idé at få en fast pris. Overvej også at indhente tilbud fra mere end bare én murer. 

2) Tidshorisont – hvor længe skal det tage? Undersøg altid om mureren kan påbegynde og færdiggøre murerarbejdet i følge med din ønskede tidshorisont. Sæt altid deadlines, når du har hyret mureren. 

3) Referencer og erfaring – har mureren erfaring med nybyggeri? Samarbejder murerfirmaet eventuelt med et typehusfirma?

Tænker du over disse ting, inden du vælger din murer Lyngby, så skal du nok finde en dygtig murer.

Hvilke dele af nybyggeriet kan din murer stå for?

En murer udfører mangeartede opgaver. Når det kommer til at opføre helt nye huse, så kan mureren faktisk varetage en hel del opgaver.

Det er f.eks. indendørs med opmuring af indervægge, støbning af gulv, vådrumssikring, opsætning af fliser på gulv og væg samt pudsning af vægge.

Udendørs kan mureren også bidrage til dit nybyggeri. Det kan være pudsning eller vandskuring af facaden, lægning af tegltag, opmuring af skorsten samt lægning af terrasse eller anden belægning. 

Med en dygtig murer på hånden får du let krydset mange opgaver af listen.

Som privat bygherre til et nybyggeri kan det være en god idé at hyre en byggerådgiver, der kan hjælpe dig. Denne vil så have kontakten med mureren og andre håndværkere, der arbejder på dit nybyggeri. 

Leave a Comment