Maling af badekar – når dit badekar skal skinne igen

Er badeværelset i dit hus eller i din lejlighed udstyret med et badekar af en vis størrelse, har du adgang til ren luksus og wellness inden for hjemmets fire vægge. Det er både afstressende og befriende at lægge sig tilrette i et badekar fyldt med lunt vand, blødgørende og duftende olier og salte, ledsaget af blid belysning og måske dæmpet, afslappende musik.

Især efter en lang arbejdsdag, hvor stress og jag sætter sig som spændinger i ryg, nakke og skuldre, kan et velgørende karbad være decideret fremmende for såvel det fysiske som det mentale helbred. Smerter og myose løsnes op, og man kan ligge og nyde badet helt i sine egne tanker. Og i modsætning til et spa center eller en svømmehal, skal du ikke have tøj på og transportere dig hjem efter at din wellness er overstået. Du kan gå direkte ind i din seng – og sove dejligt ovenpå det forløsende karbad.

Frisk det slidte badekar op med en ny emalje

Bærer dit badekar præg af at have været udsat for årevis af brug, vil det typisk ikke længere virke så indbydende og lækkert, som det gjorde da det var nyt. Når emaljen i et badekar bliver slidt, vil slitagen typisk manifestere sig som brunlige og gullige plamager, der hvor karret slides mest – for eksempel foran afløbet og rundt om armaturet. Disse misfarvninger stammer fra kalk og okker, som indlejrer sig i den slidte emalje, og gør overfladen ru og ubehagelig.

Når badekarret har nået dette stadie af slitage, kan det ikke længere blive pænt og skinnende ved almindelig rengøring. Løsningen er en ny emalje, som kan gøre badekarrets inderside glat og afvisende over for kalk og okker. En dygtig håndværker kan gennemføre rensning og maling af dit badekar, så det kommer til at stå som nyt inden for et døgn. Læs mere på ny-emalje.dk

Lukket for kommentarer.