Notesbøger med logo gør det lettere at indeksere dem

27 maj 2021
Anders Lundtang Hansen

Mange mennesker sværger stadig til at bruge en god gammeldags notesbog med eller uden logo, da man kan få dem i mange forskellige størrelser, om det skal være den lille til lommen til noter på farten, eller man har sådan en større en som arbejdshæfte derhjemme.

Man skal ikke lade den slags op, der skal ikke strøm til, og folk kan ikke hacke sig ind på dem – det eneste besværlige er næsten, at det er svært at lave en kopi af dem…

Men udover at have notesbøgerne i forskellige størrelser, så kan man – netop – også vælge at få dem med logo på, så man både kan finde ens eget hurtigt, hvis det er et specielt logo, eller man kan skrive navn på bogen, så den kan finde hjem til en.

Med dette logo kan man også skrive, hvad man bruger notesbogen til, og det er brugbart på mange forskellige måder.

Hav dig en god samling af notesbøger med logo

Når man har et logo på nogle notesbøger, der ellers er ens i udseende, så kan man også se forskel på dem, så længe logoerne er lidt forskellige.

Ellers må man tegne på dem skrive navne på dem, så man kan skelne dem fra hinanden.

Af samme årsag kan man så skrive, hvad man bruger notesbogen til, om det er til noter om ens tanker, arbejdshæfte, et studie eller måske en dagbog.

Vil man gerne sløre formålet, kan man jo skrive noget andet på logoet eller notesbogen, så der ikke er nogle, der måske får lyst til at snage i ens private tanker, når man nu gerne ville have, at andre ikke skulle hacke det.

Med de her logoer og noter kan man også skabe en samling over dem med årstal eller bare måneder på, hvis man nu får brug for mange gennem tiden.

Flere Nyheder