Opel Mokka e – en stærk og fræk elbil

advertorial

Skal familiens nye bil være en klima og miljø venlig en af slagsen? Så bør I overveje at investere i en af e mange lækre elbiler som finde på markedet den dag i dag.

Hvorfor vælge en elbil?

Når du kører i elbil udleder du ingen skadelige partikler til omverdenen. Dermed bidrager du positivt til den grønne omstilling, og hjælper med at forbedre det belastede miljø som især er fremherskende i de tæt trafikerede områder.

Med en elbil skåner du samtidig klimaet idet du begrænser din udledning af co2 ved ikke at benytte fossile brændstoffer. En elbil har nemlig ingen forbrændings motor, men kører udelukkende på batteri. Og sørger du for at lade batteriet op inden for de påkrævede tids intervaller har du en stærk bil med mindst lige så gode køre egenskaber som en benzin eller diesel drevet bil.

image

Hvilken elbil skal jeg vælge?

Er du således på jagt efter en god og stærk elbil som du og din familie kan have glæde af i mange år kan du med fordel kigge i retning af det tyske mærke Opel. Hos Opel finder du en perlerække af kvalitetsbiler som har været med til at gøre Opel til et af de mest populære bil mærker på markedet – her under spændende og innovative elbiler.

Du kan blandt andet kaste et blik på den nye, stærke Opel Mokka-e, som er en eldrevet version af den populære Opel model. Her får du virkelig meget elbil for pengene i form af en stærk motor, et elegant design, og state of the art elektronisk udstyr.

Hvor kan jeg købe min nye Opel elbil?

Du finder den nye Opel Mokka-e hos Bilcentret A. Nielsen A/S – din Opel forhandler i Middelfart. Klik ind og læs mere, og bestil din fremvisning af Opel Mokka-e, på hjemmesiden bilcentret.dk