Rotter skal bekæmpes hurtigt og effektivt

I dag ved man at rotter skal bekæmpes og det med det samme man har mistanke om at der er rotter på ens grund. Sådan har det ikke altid været. I middelalderen og frem til omkring 150 år siden var man ikke klar over at rotter bragte sygdomme.

I middelalderen viste man ikke at rotter var med til at sprede sygdomme fra dyr til mennesker, hvilke resulterede i at op til 200 millioner mennesker døde af pest. Det er et enormt stort antal mennesker, som selv den dag i dag kan se på vores befolkningsvækst, også selvom vi i dag har omkring 7 mia. mennesker på verdensplan. 

Derfor er det vigtigt at rotter bliver bekæmpet hurtigt og effektivt. F.eks. af en rottebekæmper i Slagelse.

Forbyg rottebesøg på din grund

Hvis rotterne vil bo på din grund er der intet du kan gøre, men du kan gøre det meget mindre attraktiv for dem at flytte ind.

Duften af nedfaldsfrugter er noget der tiltrækker rotter, som syntes det er et rent festmåltid. Fjern dem derfor så hurtigt som muligt. De skal ikke på komposten, men i skraldespanden. Det samme gælder madrester. De skal i skraldespanden og ikke i komposten. Der skal kun haveaffald.

Vi mennesker foretrækker lyse og rene steder at bo. Rotter elsker fugtige og mørke steder. Ryd derfor op på din grund og sikre dig at der ikke er gamle fugtige brændestabler, gamle flamingo kasser og andre områder der kan bruges som rede. Husk 2 rotter hurtigt kan blive til 400 rotter. 

Går også dit hus, udhus og garage efter. Den mindste sprække skal tætnes. Oppe som nedre. Husk at rotter kan klatre op af selv den stejleste og glatteste væg. Det samme gælder også jeres kloak. Husk at sikre at den er i orden og der sidder et filter på, på den del der føre op til huset.

Leave a Comment