Sådan vælger du det flotteste lingeri

05 september 2022
Anne-Mette Hansen

editorial

Flot lingeri er skønt for enhver kvinde. Det er rart at føle sig godt tilpas og se godt ud på samme tid. Der skal lidt mere en basisundertøj til for, at du føler dig helt speciel. Det kræver flot og eksklusivt lingeri. Du kan have det på blot for din egen skyld eller for din partners.

Hvordan vælger du det bedste og flotteste lingeri? Hvad trender lige nu? Læs meget mere i denne guide.

Gode råd til at shoppe lingeri

Der er flere ting at tænke over, når du shopper lækkert lingeri. Du skal overveje:

– Størrelse

– Design

– Farve

love lingeri

De fleste kender deres bh og trusse størrelse, men det er dog ikke altid, at man får valgt den rigtige. Måske tror man, at man passer en bestemt størrelse, men faktisk er det en helt anden, man skal have. Af den grund er det en god idé at få taget mål i en butik, måle dig selv eller få en veninde til at hjælpe. 

Hvilket design skal dit nye lingeri have? Der findes mange smukke designs. Nogle er meget klassiske, mens andre er lidt mere vovede. Husk også på, at lingeri er meget mere end blot trusser og bh. Det er også strømper, bodysuit og teddy, babydoll og meget mere. Ofte er disse dragter kombineret med hofteholdere for et eksklusivt og udfordrende look. 

Sort er en evig klassiker. Den holder altid, og det er det oplagte valg, når du er i tvivl. Dog er der også rigtig mange farver, der trender lige nu. Det er alt fra blå og bordeaux til en sart lyserød. 

Hvor finder jeg det flotteste lingeri?

Du kan besøge et væld af undertøjsbutikker ude i landet. Men du kan også gå den online vej. Her finder du ofte et mere bredt og spændende sortiment. I denne webshop kan du opdage en hel verden af smukt og eksklusivt lingeri: https://www.love-lingeri.dk/.

Flere Nyheder